L’Escola Agrària de Manresa ens fa una visita

L’escola agrària de Manresa està fent un curs de cultiu ecològic de plantes aromàtiques. Aquest curs es centrarà bàsicament en la part pràctica de conèixer i saber com es cultiven aquestes plantes i quins són els seus principals usos i valors. Saber quines són les espècies més idònies a escollir, en funció del mercat de les plantes aromàtiques, així com també dels requisits de cultiu. Per últim, conèixer els aspectes legals de la comercialització, ja sigui com a planta viva o com a producte transformat.

Aquest dimarts dia 22 de maig tindrem el gust de participar com a ponent del curs a través d’una visita als nostres camps. La visita serà una experiència pràctica d’allò que han après a l’aula.

Ampliar informació a xtec

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *