11-12-13/04/2025
MERCAT DEL RAM, espai de les herbes remeieres.
16/04/2025
DEL CAMP A LA TAULA CREANT OPORTUNITATS – Organitza Sambucus.
o 11h: Visita a Mas Vinyoles; ruta d’aromàtiques i tast infusions.
o 13.30h: Dinar temàtic al restaurant de Sambucus.
40€ pack complet
- Inscripció prèvia, amb límit de participants, a través del correu: infusions@sambucus.cat
25/04/2025
JORNADA TÈCNICA A L’ESCOLA D’HOSTALERIA A TONA – Organitza l’Ajuntament de Tona, l’Escola d’Hostaleria i Sambucus.
- DE LES PLANTES AROMÀTIQUES I MEDICINALS EN LA RELACIÓ QUE TENEN A LA CUINA I EL SEU CULTIU PER OPTIMITZAR ELS SEUS VALORS.
o 9-9.10h: Registre assistents.
o 9.10-10h: Usos tradicionals de plantes aromàtiques i medicinals a Osona en relació amb la cuina (Judit Català, UB).
o 10-11h: Sessió pràctica de cultiu d’aromàtiques fresques per la cuina (Sambucus).
o 11-11.30h: Esmorzar (EHO i Sambucus).
o 11.30-12.30h: Taller de cuina (EHO).
o 13.00-15.00h: dinar acompanyat de plantes aromàtiques (EHO).
Lloc Escola d’Hostaleria d’Osona – Tona.
Per a més informació: contacta amb 621238481