Ingredients:
- 480g ou
- 360g sucre
- 360g farina
- 35g mixtura pols
- 10g impulsor
- 2g sal
- 400g oli de gira-sol
170°C, ±20′
⚠️ Quantitats per a 1 gastronorm. Per a un format més domèstic, divideix les quantitats entre 4!
Procediment:
- Barrejar ous i sucre SENSE MUNTAR.
- Barrejar tots els sòlids i afegir a l’ou.
- Afegir oli en forma de raig, com si fessis una maionesa (ha d’emulsionar)
- Enfornar a 170 °C uns 20′, fins que punxant una broqueta surti seca, sense massa enganxada.
Molt important no sobre-enfornar perquè és fàcil que quedi sec!
La mixtura que solem utilitzar és depurativa i la passem pel molinet de cafè per obtenir una pols ben fina. Tot i això, pots innovar creant les teves pròpies combinacions, incorporant altres mixtures que tenim disponibles i adaptar-les al teu gust. També pots experimentar reduint la quantitat de sucre per obtenir un resultat més suau i diferent.