PA DE PESSIC “MIXTURES”

Ingredients:

  • 480g ou
  • 360g sucre
  • 360g farina
  • 35g mixtura pols
  • 10g impulsor
  • 2g sal
  • 400g oli de gira-sol

170°C, ±20′

⚠️ Quantitats per a 1 gastronorm. Per a un format més domèstic, divideix les quantitats entre 4!

Procediment:

  1. Barrejar ous i sucre SENSE MUNTAR.
  2. Barrejar tots els sòlids i afegir a l’ou.
  3. Afegir oli en forma de raig, com si fessis una maionesa (ha d’emulsionar)
  4. Enfornar a 170 °C uns 20′, fins que punxant una broqueta surti seca, sense massa enganxada.
Molt important no sobre-enfornar perquè és fàcil que quedi sec!
 
La mixtura que solem utilitzar és depurativa i la passem pel molinet de cafè per obtenir una pols ben fina. Tot i això, pots innovar creant les teves pròpies combinacions, incorporant altres mixtures que tenim disponibles i adaptar-les al teu gust. També pots experimentar reduint la quantitat de sucre per obtenir un resultat més suau i diferent.
 
 
 

Deixa un comentari

RESPONSABLE TRACTAMENT: E.I.SAMBUCUS, S.C.C.L.
FINALITAT: Atendre la sol·licitud de l’usuari.
LEGITIMACIÓ: Consentiment de l‘interessat.
CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.
DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es).

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *