INFUSIÓ FREDA

Prèvia

Les plantes que utilitzarem poden ser fresques o seques.

Si utilitzem la planta fresca que siguin acabades de tallar. Recomanem tenir planter suficient per anar-les tallant segons les necessitats. En aquest cas seran útils totes les mentes, la maria Lluïsa, l’estèvia, la sàlvia, julivert, coriandre, cibulet. Totes aquelles que durant el seu creixement tenen el gust i les aromes adients. D’altres com la farigola, la camamilla, el romaní, l’orenga seran més gustoses i aportaran més aromes quan floreixen. Per tant, si les utilitzem fresques prioritzarem aquest moments, si no les utilitzarem seques. Que hauran set tallades en el seu òptim punt de qualitat. Com les nostres infusions, que són tallades i assecades en el millor moment, quan la planta tallada té les millors propietats i l’hem assecat tant ràpit com les hem recol·lectat per obtenir la millor qualitat.

Què necessitem ?

  • Una previsió de 12 hores. És a dir, preparar la infusió abans d’anar a dormir per poder-la tenir el dia següent.
  • Un recipient, amb capacitat mínima d’un litre d’aigua, que faciliti la incorporació d’herba.
  • Un colador amb paper de cuina o un drap de fil, per filtrar bé tota la planta

Ingredients:

  • 1l. aigua
  • infusió Refrescant, Poliol i Tarongina
  • dues cullerades soperes, mínim d’herba seca
    • Sucre o mel
    • Fruita per acompanyar
      • Llimona
      • Llima
      • Maduixa

Preparació:

  1. Recipient amb l’aigua
  2. Afegim la planta
  3. Remenem una mica
  4. Deixem amassarà unes 12 hores
  5. Filtrem la barreja
  6. Afegim la fruita o l’edulcorant al gust
  7. Guardem a la nevera o un lloc fresc
  8. Gaudim del goig de la infusió freda natural i saludable  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *